Cryo lokalbehandling

NYHED!

Cryo lokalbehandling

Cryoterapi for specifikke områder er en bevist løsning til at tackle muskelsmerter, ledsmerter og skader eller måske kæmper du med ubehag i din lænd, ryg, knæ eller andre dele af kroppen? 

Ved hjælp af Cryo Lokalbehandling for specifikke områder kan vi målrettet og effektivt hjælpe dig mod en dagligdag med væsentligt mindre smerte!

100 % sikker og videnskabeligt understøttet kuldebehandling, der hurtigt og effektivt lindrer smerter i specifikke lokale områder.

Når du ankommer med ømhed i muskler, led og/eller hævelser, der blokerer for essentielle næringsstoffernes vej til hvor de bør være,  booster Cryoterapien produktionen af disse næringsstoffer og reducerer således hævelser og smerte.

Hvad er fordelene ved Cryo lokalbehandling

✓ Virker mod nervesmerter
✓ Forbedret hudtilstand
✓ Stress og angst
✓ Forbedret restitution efter fysisk aktivitet
✓ Forbedring af fysisk ydeevne og energiniveau

 

 

Når Cryo behandlingen starter, behandler vi med en temperatur på -162 grader Celsius. Denne drastiske ændring får kroppen til straks at tilpasse sig de nye forhold. Vores behandling er helt sikker, selve maskinen måler din hudtemperatur hele tiden og ved hjælp af laser sørger vi for at holde den korrekte afstand til huden. Den ekstreme kulde udløser et chok, som får kroppen til at optimere sin selv-reparationsproces.

Denne proces sætter gang i hurtig genopretning og smertehåndtering og jo flere behandlinger du modtager jo mindre bliver smerterne, efter behandling vil du godt kunne mærke, at det arbejder på stedet og også i dagene efter.

Bliv den bedste udgave af dig selv, sig farvel til smerterne og opnå en bedre livskvalitet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Scroll to Top