Cryo Face Glow

NYHED

Cryo Face Glow

En bekvem, helt sikker og videnskabeligt understøttet metode, der mindsker rynker og strammer ansigtshuden op.  Leder du efter en bekvem og sikker løsning til at reducere rynker og stramme ansigtshuden? Cryo Face Glow-behandlingen er La Concordias nyeste tilbud inden for ansigtspleje, som effektivt sætter gang i hudens kollagenproduktion.

 Et højt kollagen niveau understøtter hudens polstring, så din hud ser sundere ud og kommer til at føles strammere og mere glat. Ved at stimulere ansigtets kollagenproduktion med Cryoterapi får du udglattet de fine rynker, og  kollagenstimulering hjælper med at forhindre dannelsen af nye rynker Gennem anvendelse af Cryoterapi på ansigtet opnås hurtigt en sundere hud med en smuk glød.

Cryoterapi til ansigtet er en behandling, som går ind og giver ansigtets kollagenproduktion et boost gennem en kuldepåvirkning på hele -162 grader. Produktionen af kollagen falder med alderen, og det er en af de primære årsager til, at der skabes rynker i ansigtet. Når du giver ansigtet et kollagenboost med Cryoterapi, får du stimuleret kollagenproduktionen, så huden igen bliver fyldig og elastisk.

Oplev denne fantastiske behandling, vi starter altid med at afrense din hud, dernæst skal du bare nyde kulden i ansigtet og mærke forandringen, vi behandler efterfølgende med de bedste produkter så din hud er optimal behandlet og beskyttet.

Vi anbefaler 5-10 behandlinger til opstart og med ca.  7-10 dages mellemrum,  herefter kan man så vedligeholde ca. hver 4 uge. Det er igen meget individuelt , behandlingen  sætter gang i ansigtets egne processor, opstrammer væv og øger kollagen produktionen.

 

Hvad er fordelene med Cryo ansigtsbehandling

Cryo Face Glow Treatment er ansigtsbehandling med Cryoterapi, som giver dig en lang række fordele både på synlige og ikke-synlige områder. Behandlingen har følgende fordele:

Rosacea og hudirritationer er vedvarende hudproblemer, der ofte påvirker individets selvbillede negativt på grund af deres iøjnefaldende symptomer. Med vores avancerede Cryo Face Glow terapi, er det muligt at mindske eller endda eliminere disse symptomer, hvilket giver vores klienter en forbedret hudoplevelse.

Hvorfor bør du vælge Cryo Cool Face Glow? 
Denne behandling fremmer hudens cellefornyelse og produktionen af kollagen, hvilket forbedrer blodstrømmen og cirkulationen i huden, hvilket resulterer i en strammere, glattere og mere fleksibel hud. Cryoterapien får hudens overfladiske blodkar til at trække sig sammen, og når behandlingen er færdig, udvider karrene sig igen, hvilket ilter blodet og transporterer helende enzymer og næringsstoffer tilbage til det behandlede område. Dette bidrager også til at modvirke skadelige infektioner eller hudproblemer forårsaget af bakterier, vira eller svampe, som ikke bør være i hudvævet.

Kan Rosacea/hudirritationer forsvinde af sig selv?
Det kan de, men symptomerne kommer ofte tilbage pga. ubalance i huden. For at sikre langvarige resultater, er det nødvendigt at genoprette hudens balance. Vi råder derfor til et behandlingsprogram i klinikken, som omfatter cirka 6 sessioner med 1 til 2 behandlinger om ugen, kombineret med Cryoterapi, særlig pleje derhjemme og efterfølgende vedligeholdelsesbehandlinger hver 6.-8. uge.

Det skal understreges, at behandling med tabletter og cremer kan være et supplement, men de vil ikke være i stand til at trække de røde blodkar sammen. Af denne årsag anbefaler vi vores effektive Cryo Cool Face Glow terapi for at tackle Rosacea og hudirritationer.

✓ Hjælper mod inflammation
✓ Mindsker hævelser i ansigtet
✓ Opstrammer huden og ansigtsformen
✓ Frigiver toksiner
✓ Reducerer fine linjer og rynker

Er der sundhedsmæssige fordele ved ansigtsbehandling med Cryoterapi?

Ja, det er der. 

Gennem ansigtsbehandling med Cryoterapi opnår du adskillige sundhedsmæssige fordele, herunder en forøget tilstrømning af ilt og næringsstoffer til huden. Dette har en gavnlig effekt på diverse hudlidelser og problemer. For eksempel kan du mindske symptomer på psoriasis, acne og eksem  ved brug af lokaliseret Cryoterapi, hvor kuldens virkning også bekæmper inflammation.

Ved at gennemgå et behandlingsprogram hos La Concordia vil du forbedre din huds sundhed, mens du samtidig giver dit ansigt en smuk glød, et markant boost af kollagen og opnår en hud, der er mere modstandsdygtig over for elementerne.

Oplev denne fantastiske behandling, vi starter altid med at afrense din hud, dernæst skal du bare nyde kulden i ansigtet og mærke forandringen, vi behandler efterfølgende med de bedste produkter så din hud er optimal behandlet og beskyttet.

 Som det perfekte punktum afsluttes behandlingen med en afslappende let lymfe drænage ansigtsmassage, der udrenser affaldsstoffer fra vævet og øger iltcirkulationen i ansigtet. Denne skønne massage er ikke blot yderst behagelig; den efterlader også din hud ekstra fast og med den mest strålende glød.

Bliv den bedste version af dig selv, sig farvel til rynker og opnå en mere sund hud.

Vi ser frem til at byde dig velkommen 

Scroll to Top